Зайшов, подивився. Ну і що? Ще один російськомовний сайт. Про оформлення нічого говорити. Не знаю чим він може зацікавити. Викладення фонограм оступово відходить на другий план. Ще трошки і всі все будуть мати. Нема такого форуму, де б збирались співаки і музиканти з України і ділились своїми досягненнями, успіхами та проблемами. Тобто це все повторення МСК. Є інші ресурси де присутні українці, але наші питання нецікаві росіянам та російськомовним громадянам Німеччини, США та інших країв. Форум творять форумчани. Адміни та модери тільки сприяють цьому. Має бути ідея. Якщо вона є, її підтримають. А тупо створювати форуми де можна зкачати матеріал в кілька гіг... Це вже неактуально, при всій моїй повазі до організаторів. Мені шкода, що в державі відкриті два форуми (minusstar.rolka/su та vocalist.at.ua) на недержавній мові. Їх організатори ще недоросли до розуміння чому форумчани з України постять на іншомовних форумах рідною українською мовою. (Я про forum.minus-msk.ru, на якому ще успішно діють деякі розділи, та про forum.minus-fanera.com, де заборонено правилами спілкування неросійською мовою. Ну заборону цю в ураїнському розділі, певна річ ігнорують.) Ось так.