Музика І.Гатрича сл.Л.Калинчук
Плюс через поштову скриньку.
Прохання не виставляти цей комплект на інших форумах.
Іван Іванович.
minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки... |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки... » Детские минусовки » ''Кришталеві мрії'' - комплект
Музика І.Гатрича сл.Л.Калинчук
Плюс через поштову скриньку.
Прохання не виставляти цей комплект на інших форумах.
Іван Іванович.
Иван Иванович!!! Прежде всего поздравляю Вас с Новым годом.Желаю Вам всего самого хорошего.Ну и конечно жду плюсовку. mirlas632@mail.ru
Спасибо огромное!!!!!!!! Как всегда песня супер!!!!!!!!!!!!!!
З Новим роком! Всього тільки найкращого! І, якщо можна, плюсик... master_aleks77@mail.ru
Шановний Іване Івановичу! Вітаю Вас з Новим роком! Бажаю творчого натхнення! І прошу плюс, будь ласка
Иван Иванович!!! Поздравляю Вас с Новым годом.Желаю Вам всего самого хорошего.Жду плюсовку.
І Вас з Новим роком!
Плюсовка з нотами на пошті.
http://uploads.ru/i/o/N/I/oNI7m.gif
Дорогой Иван Иванович от души поздравляю Вас с праздниками -- Желаю фонтана творчества и здоровья для этого))) Пришлите пожалуйста+
Огромное спасибо за песню!!
А можна і мені плюсик?!!!!
Vikyn7@ukr.net
Іване Івановичу, вітаю Вас зі святами!
З радістю прийму Ваш подарунок.
nat6508@mail.ru
Іване Івановичу, зі святами Вас! Прошу плюс glowps@i.ua
Іван Іванович, можна і мені плюс. Дякую! larulyas@rambler.ru
Івана Івановича та усіх форумчан вітаю з Новим роком та Різдвяними святами. Будьте ласкаві і мені плюс пісні "кришталеві мрії". lidiyabalko1@mail.ru
Іване Іванович,з Новим роком та Різдвом! Будь ласка і мені плюс "Кришталеві мрії" Дякую!
Приєднуюсь до вітань з Новим роком та Різдвом Христовим !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Наперед дякую та чекаю на плюс!!!!!!!!!!
Lana-sh5@mail.ru
Іван Іванович, вітаю Вас з новорічними святами!!! Буду рада отримати в подарунок плюс та ноти вашої пісні.
Доброго дня!!! Чи можна мені теж "Кришталеві мрії" плюс на пошту lelik_sereda86@mail.ru
ДЯКУЮ!!!!
ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ ЗА ПЛЮСИК ПІСНІ ТА НОТКИ ДО НЕЇ -- !!!!
Іване Івановичу, прошу плюс і нотки!
Вы здесь » minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки... » Детские минусовки » ''Кришталеві мрії'' - комплект