Предлагаю прекрассный VST-инструмент Korg Legacy Collection,
состоящий из четырех разных инструментов серии Korg
Wavestation:
Polysix:
MS-20:
Korg Legacy Cell:
minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки... |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки... » Сэмплы и виртуальные инструменты » Korg Legacy Collection Full (VST)
Предлагаю прекрассный VST-инструмент Korg Legacy Collection,
состоящий из четырех разных инструментов серии Korg
Wavestation:
Polysix:
MS-20:
Korg Legacy Cell:
maximalno1 размерчик прям таки не маленький, подскажи будь добр, с Ризоном или Фруттой я использовать эту радость могу? Подозреваю ответ ДА, тогда еще вопрос - а КАК?
Петр
Я во Фрукте использую, устанавливаю как ВСТ, нормально работает
Петр,
Только как VST
Reason увы не поддерживает VST.
maximus
maximalno1
спасибо ребята, буду скачивать
на разных машинах открывал, разными разпаковщиками - ошибка в архиве!!! [взломанный сайт]
Петр,
Шас почну перевіряти.
Якщо, то я перезаллю поновому
Петр
Якщо качаєш качалкою якоюсь, то не відкриється, треба качати, браузером яким користуєшся, тоді розпаковується нормально, качалка получається трохи недокачує.
трохи недокачує.
- Широке українське - ТЮ, я й не знав такого, перший раз чую, ніколи Фоксом не качав= ну вже ж якшо скачаю та знов не одкриється... [взломанный сайт]
Петр
Я інтернет довланд менеджером качав архіви з http://files.mail.ru-не один архів не відкривався писало ошиба диска, попробував стандартною, Оперою, все відкривається, тому звідси тілки оперою качаю
maximus та в мене тож ІДМ стоїть, перехватує закачки з усіх браузерів, докачує ловко, бистро, а це шось я навіть не зрозумів чого так, ну щас попробую Оперою качнуть
Петр
Для того,щоб ІДМ не перехвачував, тримаючи Alt на клавіатурі, жми на ссилку, тоді буде Опера качати
Я во Фрукте использую, устанавливаю как ВСТ, нормально работае
шось FL Studio не баче його, може в установках якось...шось треба ще знать шоб установить до Фрути?
Петр
Коли устанавлюєш ВСТ треба указувати папку:Program Files/Image-Line/FL Studio 8/Plugins і в цю папку установити ВСТ.Потім відкриваєш FL Каналы/Добавить/больше і ставиш галочки що ти хочеш добавити і обновить.Потім заходиш в канали і там побачиш все що вибрав
maximus
моя щира подяка, все працюэ просто класс, звуки - , дякую, хлопці шо розжували мені все по пунктикам
Петр
записуй, поділишся
Петр,
мені приємно, що ти бажаєш займатись ел. музикою на "рівні".
Я вражений. Це просто
maximus,
Приємно, що є люди які вміють допомогти
Хлопці - ви молодці!
maximalno1
Дякую -- --
Вы здесь » minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки... » Сэмплы и виртуальные инструменты » Korg Legacy Collection Full (VST)