ZetorСаня ВаняMal Da Udal
Привіт!!!
Друзі, Ви возмущаєтесь, щодо скритих ссилок, борьбу з пилососами, ще раз нагадую що ми створили цей форум для нас всіх, щоб ми могли допомагати один одному, я розумію що в когось хороший інтернет в кого поганий,пів року назад, як провів швидкісний,а до цього також сидів на 56Кб і на мобільному,знаю, що це таке, також влітав в копійку, і зараз влітаю , але хотілось і поки ще хочеться поділитись тим, що маю і що роблю. І я не вірю що немає чим поділитись нашим користувачам, тут зібрались всі музиканти в яких якись репертуар все-рівно є, і раз вони мають змогу звідси скачати, то мабуть і можна знайти змогу, щоб поділитись чимось також.
Ссилки скриваєм щоб не могли скачати просто прохожі, незареєстровані.А ставим повідомлень багато на рідкісні мінуса, мінуса такі як виставив Yuremix, Кум я такими вважаю, вони виставили цілими альбомами, скачало багато, а відгуків, як кіт наплакав, Вам приємно б було???
Зайшов зареєструвався написав одне повідомлення "Класс"(таке на других форумах вважається флудом і не приймається) і скачав всі альбоми, а потім виставляти на других форумах, так як зараз виставляють на різних форумах мої мінуса, задавки, нарєзки, Кукоби і Експреса????То це така допомога один одному??? Це получається базар, тут взяв, а там віддав
Ви замість того, щоб возмущатись, лучше покажіть приклад того, про що ви говорите,тому що як кожен почне виставляти свої претензії, то що буде???
Вибачте, якщо я когось обідив.