minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки...

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

ПОМОЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА

Сообщений 61 страница 72 из 72

61

шановні колеги! поділіться, будь ласка, цікавим сценаріієм вертепу

0

62

шановні колеги, поділіться в кого є мінус пісні "ой дідусю наш морозе, ти прийди до нас з морозом....". буду дуже вдячна.

0

63

підкажіть як провести ділову гру з учителями музики "я роблю це так" на етапі уроку слухання музики. необхідний творчий момент, якась новинка як провести роботу перед слуханням та після! будь ласка

0

64

необхідна ваша допомога! потрібно провести ділову гру "я роблю це так" на етапі уроку слухання музики. щось необхідно в цікавій формі, щоб зацікавити всіх учасників гри
roma.trek@ukr.net

0

65

доброго времени суток ,уважаемые коллеги!помогите с электронным вариантом программы по музыке под ред. ростовского 1-4 классы.на сайте министерства почему-то ее сняли и оставили лишь новую 1-4 кл. (хлебниковой) .может мы что-то не дочитали до конца , почему исчезла та программа?ждем ответ или программу на эл.почту   o-da57@mail.ru всем успехов и творчества! http://www.kolobok.us/smiles/artists/laie/laie_3.gif

0

66

o-da57 написал(а):

доброго времени суток ,уважаемые коллеги!помогите с электронным вариантом программы по музыке под ред. ростовского 1-4 классы.на сайте министерства почему-то ее сняли и оставили лишь новую 1-4 кл. (хлебниковой) .может мы что-то не дочитали до конца , почему исчезла та программа?ждем ответ или программу на эл.почту   o-da57@mail.ru всем успехов и творчества!

хочу поблагодарить коллегу наташу за сверхбыстрый ответ и программу для 1-4 класса. --  [img]http://kolobok.us/smiles/standart/dance[b]

+1

67

уважаемые колеги подкиньте идейку проведения мастер - класса на конкурсе учитель года(обласной) пожалуйста!!!!срочно нужно!!!не могу ничего придумать.
andrei0312@bigmir.net

отредактировано андрей0312 (2013-02-01 20:30:09)

0

68

edvikvas
знаю, що брав участь у вчитель року і не погані результати! хотів би ознайомитись із досвідом, конкурсними матеріалами, принаймні конкурсними конспектами! дякую!
roma.trek@ukr.net

0

69

скиньте будь ласка річний план самоосвіти вчителя!!!дуже потрібно хоча б для зразка, щоб побачити як це робити.

0

70

щиро дякую за програму гуртка мисика "вокальний спів!!!

0

71

добрий вечір. у школі дали факультатив "хор-клас" у 8 класі. допоможіть у пошуках програми чи календарного плану. заздалегідь вдячна за допомогу.

0

72

добрий вечір! допоможіть, будь ласка, з програмою для вокального гуртка (щоб була не давніше 2010 р.). дуже-дуже потрібно!!! дякую!!!

0

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно