minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки...

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

ПОМОЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА

Сообщений 1 страница 30 из 72

1

потрібна методична робота на тему  "робота з початківцями"
саме краще для викладача гітари

0

2

пошукайте чи запитайте на форумі за адресою
Зарегься чтобы увидеть ссылкиhttp://musicschool.ucoz.ua

це сайт для викладачів в дмш.

0

3

здравствуйте, уважаемые коллеги!
работаю в школе педагогом-организатором. кроме этого,  учителем музыки в начальных классах. в школе у нас мы занимаемся по учебникам о.лобовой. календарку собирала сама, согласно этим учебникам. но хотелось бы попросить, может у кого-нибудь есть календарное и поурочное планирование по лобовой? поделитесь, пожалуйста! буду очень благодарна!

0

4

klara
здраствуйте,klara, скажите пожалуйста, не нашли ли вы календарне планування по лобовой?очень надо.

0

5

терміново треба програма гуртка з міністерським грифом. на сайті мон нема. скиньте, будь ласка, в кого є.

0

6

здравтсвуйте, kotyaka! к сожелению нет, так и не нашла... :dontcare: но все же надежду не теряю - вдруг повезет!

0

7

rwt написал(а):

терміново треба програма гуртка з міністерським грифом. на сайті мон нема. скиньте, будь ласка, в кого є.

напиши назву гуртка, я відсканую і вишлю. я в тому році придбав "збірник програм для гуртків художньо-естетичного та декоративно-прикладного напрямів" з грифом міністерства.

+2

8

ура!!!!!!!!!! нарешті людина, яка бачила новий "збірник програм..." :flag:
мені б програму вокального гуртка з пріоритетом естрадної пісні. можливо, чисто естрадний спів (клуб любителів сучасної пісні). я просто не знаю, які там є програми. умовно називаю "співочий гурток". в нас в районі нема нового "збірника ...". вчора в будинку школяра відксерив собі програму "вокал" (1996 р.), але там йде чистий фольклор. боюсь, що за цією програмою в мене діти за місяць розбіжаться.
і ще... вимагають, щоб була відсканована перша обкладинка (як малюнок чи в форматі .pdf) та 2 сторінка (там вміщені дані про книжку). дуже дякую! berestivka@gmail.com

0

9

допоможіть знайти + і - до пісні а. остроського ''хлоп'ята і дівчатка''.

0

10

підскажіть будь-ласка де можна знайти + і - до пісні в. філіпенка ''здрастуй, києве мій''.

0

11

хто може підсказати, де можна знайти музичний матеріал для 6-8 класів із + та -. за допомогу буду вдячна.

0

12

люди добрые учитесь не только просить но и читать форум:
Зарегься чтобы увидеть ссылкивчителям муз.-мистецтва в зош (full)

tetyanaz написал(а):

хто може підсказати, де можна знайти музичний матеріал для 6-8 класів із + та -. за допомогу буду вдячна.

tetyanaz написал(а):

допоможіть знайти + і - до пісні а. остроського ''хлоп'ята і дівчатка''.

отредактировано edvikvas (2010-09-10 18:36:22)

0

13

edvikvas написал(а):

люди добрые учитесь не только просить но и читать форум:
вчителям муз.-мистецтва в зош (full)

она новичок и, скорей всего, ссылки для нее скрыты :dontknow:

0

14

http://mysmiles.ru/super_smilies062.gif  http://mysmiles.ru/super_smilies062.gif

0

15

tarasovskij написал(а):

напиши назву гуртка, я відсканую і вишлю. я в тому році придбав "збірник програ

виложіть, будь ласка, програми:  авдєєва л.р. (м.хмельницький)програма вокального гуртка, мисик т.д. (м. городок)
програма гуртка "вокальний спів". дуже вдячна!

0

16

miron написал(а):

виложіть, будь ласка, програми:  авдєєва л.р. (м.хмельницький)програма вокального гуртка, мисик т.д. (м. городок)
програма гуртка "вокальний спів".

0

17

сергей,большое спасибо за предоставленный материал. вы меня очень выручили.

0

18

Зарегься чтобы увидеть ссылкигурток(програма)
програма вокального гуртка

+1

19

)))))  уважаемый tarasovskij, пишет, что "resource not found" попробуйте еще раз залить, пожалуйста!

0

20

tarasovskij написал(а):

гурток(програма)програма вокального гуртка

проверьте пожалуйста ссылку, пишет  resource not found

0

21

програма вокального гуртка  ссылка не работает. жаль.      http://mysmiles.ru/super_smilies017.gif

0

22

Зарегься чтобы увидеть ссылкигурток (програма) ще раз залив, качайте.

+8

23

tarasovskij, дуже дякую! те, що й треба!!!!!!!! ;)
до речі, в finereader її можна перевести в word, чим я зараз і займусь.

отредактировано rwt (2010-09-14 23:58:35)

0

24

спасибо

0

25

tarasovskij написал(а):

гурток (програма) ще раз залив, качайте.

спасибо! долго искала программу, но нашла только здесь.

0

26

tarasovskij написал(а):

гурток (програма) ще раз залив, качайте.

привіт!мені дуже-дуже потрібна програма вокального гуртка, але я її не можу знайти і зкачати.чому?допоможіть!!!

+1

27

lusia2683,
на моєму сайті є програма, яку виставляв тарасовський, "вокальний спів", переформатована в word. а на файлообміннику, де розмістив тарасовський, її вже нема, там, здається, був термін скачування лише на два тижні.

+2

28

lusia2683
закачав ще качайте будь ласка.Зарегься чтобы увидеть ссылкигурток (програма)

0

29

поделитесь пожалуйста,идеями на день музыки. заранее спасибо...

0

30

шановні вчителі допоможіть з програмою по класичному співу для шкіл мистецтв. дуже вдячна!!

0

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно