Саня Ваня(Саша) писал:
Привіт всім!!!Дорогі друзі, я думаю, що маю право назвати всіх так тому, що ми вже знайомі і не раз зустрічались на різних форумах в інеті.Перш за все хочу щиро подякувати Юркові, за запрошення і за те що створили цей форум. Але в мене є пропозиції і свої роздуми, що до роботи форума. На мою думку для того, щоб наш форум працював і подовше давав нам можливість, для спілкування і допомоги один одному, з самого початку потрібно ввести певні правила поведінки які б практично були спрямовані на процвітання, примноження і збереження в чистоті і порядку кожного відповідного розділу, тем і тих файлів, що висталятимуться. Наприклад ті форумчани які вже були і є учасниками різних форумів вже в певній міри обізнанні з манерами і правилами поведінки, а що робити новачкам, які прийдуть на наш форум. Вони повинні знати і дотримуватись певних правил, які я маю надію адміністратори і модератори розроблять виставлять на обговорення для всіх форумчан, де кожен матиме можливість внести ті чи інші пропозиції. Моя особиста думка відносно цього така. для того, щоб виключити можливість повторних вкладень, потрібно кожному форумчанину перед тим як створювати тему, або виставляти будь-яку інформацію на форумі - мати можливість перевірити чи не є це повтором.Я особисто з цим зіткнувся,створивши темку дитячих пісень Ростислава Галагана я сьогодні в другому розділі побачив майже таку саму виставлену ФАРАОНОМ. Дорогі друзі повірте я не збираюсь вчити "уму-разуму" Вас і ні в якому разі не ображаюсь на Фараона, але якщо ми будемо хаотично заливати всі свою інформацію, форум довго не протримається і буде те що сталося з МСК. Звертаючись до ВАС прохаю зрозуміти мене правильно - давайте всі разом підтримувати порядок на новоствореному форумі. Дякую всім з повагою Олександр!!!
ВІДПОВІДЬ:
Дорогі друзі!!!
Ми створили цей форум для всіх нас, багато перейшло з МСК, які добре знають правила і новичків багато, так що пропоную в цій темі вносьте свої
пропозиції щодо роботи форуми і пропонуйте правила, а ми з ваших пропозицій складемо спільні правила. І буде порядок!!!
Відносьтесь один до одного з повагою, самі слідкуйте за порядком на форумі, в разі потребності звертайтесь до Адміністрації форуму Настеньки і Альонки(Kickacool) форуму.