Зарегься чтобы увидеть ссылки
minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки... |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки... » Учителям музыки » 1-4 класи музичне мистецтво
где можно скачать "уроки музичного мистецтва"?
что это ???? я ничего не поняла.
у меня что-то не скачивается
это по л.масол?
не відкривається...
підкажіть, будьте ласкаві, як скачати ппз з музичного мистецтва 2, 5, 6, 8 класи???
здравствуйте, мне очень нужны разработки уроков и фонохрестоматия на 2, 3 классы. помогите пожаааааааааааалуйста:(
привет! мне очень нужні фонохрестоматии 1-8 кл "музичне мистецтво" и "мистецтво" календарне планування та пойрочні плани 1-4 кл
помогите пожалуйста скачать javascript:void(0);%20return%20false;
календарне плнування для 1 класу по новій програмі в журналі "початкова освіта" №6 (червень).
перепрошую, "початкова школа", ст 28
тут тед планування, якщо воно вас влаштує.
допоможіть з календарним плануванням курсу "мистецтво" 1 клас --
виклав простенький мінус з прописаною мелодією пісеньки для 1 класу
виклав простенький мінус з прописаною мелодією пісеньки для 1 класу
ведмедеря плаче черепаха
дякую. тільки не зрозуміло, чому ця пісня є у підручнику аристової, а у новій програмі "музичне мистецтво" 1-4 кл. її немає ні в основному, ні у додатковому, ні у варіативному матеріалі для виконання? матеріал підручника не дотримується програми?
отредактировано miron (2012-11-25 17:27:06)
напевно, вона відноситься до тих 10%, які вчитель може змінити на власний розсуд...
планування для 3 класу з всіх предметів в pdf
орієнтовне планування з музичного мистецтва для 3 класу в wordі, методичні рекомендації з музичного мистецтва та художньої культури на 2014 - 2015 н.р. - в мене на сайті
дуже дякую!
Вы здесь » minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки... » Учителям музыки » 1-4 класи музичне мистецтво