Гарна пісенька
Поговоріть зі мною по-вкраїнськи
музика: М. Гаденко
слова: З. Кучерява
Пісня з з однойменного альбому Анни Чеберенчик
minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки... |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки... » Украинские минусовки » Поговоріть зі мною по українськи (+ и -)
Гарна пісенька
Поговоріть зі мною по-вкраїнськи
музика: М. Гаденко
слова: З. Кучерява
Пісня з з однойменного альбому Анни Чеберенчик
Дякую --
Вважаю, що пісня Поговоріть зі мною по українськи, більше ніж "пісенька". Для мене-це
МОЛИТВА у вигнані! Сердечно дякую авторці, цілую їй рученьки і бажаю добра та людського щастя! Іван Мальва(Пітік) що співіає рідною мовою у Петербурзі.
maximalno1
Щиро вдячний.
Гарна пісня
Дякую!
Спасибо большое!!!!!!!!!
Дякую! Дуже гарна пісня.
Спасибо за такой замечательный комплект!!!
Дякую за гарну пісню.Готую свято рідної мови.Це як подарунок.Я в захопленні.
спасибо
-- ! Пісня просто КЛАС!
Дуже дякую!
maximalno1
На файлообміннику видає, що файл видалений, так, як закінчився термін зберігання. Поновіть, будь ласка, чи скиньте в скриньку berestivka@gmail.com
Дякую!
Дякую!!!!!!!!!
maximalno1! Спасибо за комплект.
maximalno1
СПАСИБО ВАМ БОЛЬШОЕ ЗА ТАКОЙ ЗАМЕЧАТЕЛЬНЫЙ КОМПЛЕКТ, ГОТОВЛЮ ЭТУ ПЕСНЮ К СМОТРУ ХУДОЖЕСТВЕННОЙ САМОДЕЯТЕЛЬНОСТИ, ПО ЭТОМУ ОЧЕНЬ НУЖНО ЗНАТЬ АВТОРОВ ЭТОЙ ПЕСНИ, НЕМОГЛИ БЫ ВЫ ПОМОЧЬ, БУДУ ОЧЕНЬ БЛАГОДАРНА ЗА ЛЮБУЮ ПОДСКАЗКУ
Дякую!!! Побільше б таких пісень!
Вы здесь » minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки... » Украинские минусовки » Поговоріть зі мною по українськи (+ и -)