minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки...

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Fanfare Ciocarlia

Сообщений 1 страница 26 из 26

1

я так розумію, що це руминський оркестр дух. інструментів чи бенд (не знаю як цю музику назвати, по-моєму, вони себе називають fanfare ciocarlia  ). гадаю, пан іван не розсердиться, якщо на форумі буде окремою темою. ось подарунок від ivandov для духовиків -

0

2

+2

3

пане іване, дякую вам за цікавий матеріал. з величезним задоволенням прослухав з колегами.
удачі вам!!!

0

4

кум написал(а):

я так розумію, що це руминський оркестр дух. інструментів чи бенд (не знаю як цю музику назвати, по-моєму, вони себе називають fanfare ciocarlia  ). гадаю, пан іван не розсердиться, якщо на форумі буде окремою темою. ось подарунок від ivandov для духовиків -

ось усё кирдык.

0

5

дайте ссылку на подарок.

0

6

vovi59
прослушайте пожалуйста первый столбик.

+1

7

ivandov
спасибо, действительно первый столбик прослушивается, хотелось бы и второй послушать. извините.

0

8

vovi59
все ссылки рабочие.

+1

9

ivandov
щиро вдячний.

0

10

село волока глибоцького району чернівецької області.

+1

11

+1

12

пане іване! величезне вам дякую!!! відверто кажучи, пригадав себе (якось незручно) років  з 30 назад. сам духовик,  починав на весіллях саме з духовим оркестром, і самі яскраві спогади якраз на 80-ті роки. за перше весілля  (страшно пригадати - в 1973 році), заробив 5 рублів!!! до вечора - зуби хиталися. тепер (по крайній мірі, в нашій місцевості), на весіллях інша музика, про що, відверто кажучи, я особисто, шкодую. йде відверте змагання - в кого краща фонограма. я, вам особисто вдячний, що піднімаєте на форумі цікаві теми, і, власне, за цю інформацію... ви мене розчулили!  удачі вам і всіляких гараздів!!! з повагою - віктор.
http://img-fotki.yandex.ru/get/3704/dkartasheva.6e/0_17344_ff4be807_orig.jpg

0

13

вітаю вас,пане вікторе!
ви також розчулили мене своєю відповіддю.
я теж в далекому 1968 році  на скрипці (самоучка) будучи в... першому класі відіграв перше весілля.
заробив на той час фантастичні гроші - 27 рублів.
з весілля приніс додому калач і..півлітра.у тата радості не було меж.

тож для вас ще один музичний дарунок.
запис я зробив 10 липня 2011 року у міському парку ім.т.шевченка м.чернівці під
час святкування петрівського ярмарку.запис зроблено телефоном nokia n8.

+1

14

ivandov написал(а):

тож для вас ще один музичний дарунок.

-дійсно дарунки! щиро вдячний!!! цікаво, чи існують в природі партитури цього етносу???,  іване івановичу, чи можливо побачити хоть би одну з них???
навіть спрощений рукописний варіант.
(67р. з  першого весілля 15р. пошив штани кльош) матуся ніяк не могла зрозуміти що це?

0

15

дякую

0

16

кум
петрович
щиро вдячний вам за теплі відгуки.
мені доводилося спілкуватися з духовиками старшого покоління.
багато з них не знають музичної грамоти,але зіграють не гірше професіонала.
так що про партитури і мови не може бути.
в далеких 1976-1980-х роках будучи студентом чернівецького педучилища
я чотири роки грав у духовому оркестрі під керуванням талановитого музиканта-композитора
олександра давидовича молдавера.у мене ще й досі в голові звучить контрапункт партії баритона(а саме на ньому я грав)
пісні ''широка страна моя родная''яку ми виконували на парадах 1-го травня і 7-го листопада.
найближчим часом я для вас,духовиків,підготую цікавий сюрприз.

то ж до зустрічі!

з повагою до вас і вашої праці - іван іванович.

+1

17

обіцяний музичний дарунок-сюрприз.

о.молдавер ''марш №1''.партії для інструментів.рукописи автора о.д.молдавера.

+2

18

щиро вдячний

0

19

вот фильм накопал про них и о них (fanfare ciocarlia).посмотрел на одном дыхании.всем духовикам советую!  Зарегься чтобы увидеть ссылкиfanfare ciocarlia - brass on fire (2002).avi

0

20

простите ссылку забыл :blush:       Зарегься чтобы увидеть ссылкиhttp://narod.ru/disk/25054410001/fanfare ciocarlia - brass on fire (2002).avi.html

+1

21

bach7d
спасибо за видео.

0

22

:flirt: да на здоровье!!!

0

23

класс

0

24

спасибо

0

25

спасибо! узнал, что есть такой коллектив.

0

26

ivandov
спасибо вам,иван иванович за марш.

0