гарна пісенька
поговоріть зі мною по-вкраїнськи
музика: м. гаденко
слова: з. кучерява
пісня з з однойменного альбому анни чеберенчик
minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки... |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки... » Украинские минусовки » Поговоріть зі мною по українськи (+ и -)
гарна пісенька
поговоріть зі мною по-вкраїнськи
музика: м. гаденко
слова: з. кучерява
пісня з з однойменного альбому анни чеберенчик
дякую --
вважаю, що пісня поговоріть зі мною по українськи, більше ніж "пісенька". для мене-це
молитва у вигнані! сердечно дякую авторці, цілую їй рученьки і бажаю добра та людського щастя! іван мальва(пітік) що співіає рідною мовою у петербурзі.
maximalno1
щиро вдячний.
гарна пісня
дякую!
спасибо большое!!!!!!!!!
дякую! дуже гарна пісня.
спасибо за такой замечательный комплект!!!
дякую за гарну пісню.готую свято рідної мови.це як подарунок.я в захопленні.
спасибо
-- ! пісня просто клас!
дуже дякую!
maximalno1
на файлообміннику видає, що файл видалений, так, як закінчився термін зберігання. поновіть, будь ласка, чи скиньте в скриньку berestivka@gmail.com
дякую!
дякую!!!!!!!!!
maximalno1! спасибо за комплект.
maximalno1
спасибо вам большое за такой замечательный комплект, готовлю эту песню к смотру художественной самодеятельности, по этому очень нужно знать авторов этой песни, немогли бы вы помочь, буду очень благодарна за любую подсказку
дякую!!! побільше б таких пісень!
Вы здесь » minus-star: Форум создан в помощь музыкантам, вокалистам и просто любителям музыки... » Украинские минусовки » Поговоріть зі мною по українськи (+ и -)