akcent z hrabského -takyj ja parobok
info:
veľkosť:134 mb
kvalita: 128 kbps mp3
tracklist
01. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - májový vecer (3:37)
02. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - v tom sírom poli (2:14)
03. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - takyj ja parobok (3:10)
04. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - trencianský zámecek (2:16)
05. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - mam frajirku, ja parobek (4:15)
06. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - resovsky parobok - zlamala sja (4:11)
07. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - od vcera vecara (3:00)
08. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - na perseho maja (1:26)
09. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - tu stuj konu pejka (2:55)
10. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - uz vecor vecorije (2:18)
11. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - vydalas mna mamko (2:58)
12. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - hanicko rozkosna (3:19)
13. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - oj ci to kosa tupa (2:16)
14. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - stali bucka, dobry lude (4:31)
15. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - a v nedilu rano (2:11)
16. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - ja do lesa, mila moja (5:02)
17. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - sive husi, zaspala hanicka (2:50)
18. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - kacmar kacmar, ej orano (4:39)
19. hudobná skupina - akcent z hrabského -takyj ja parobok - ponad vodu lavka (2:21)
Зарегься чтобы увидеть ссылки