готовимся ко дню молодежи и дню конституции вот сценарий может кому-нибудь пригодится:
МУЗЫКАЛЬНАЯ ЗАСТАВКА
ведуча: крокує літо в зелені в цвіту,
оновлюється вся наша держава,
своє майбутнє – зміну молоду,
віншує щиро славна україна.
життя іде... такий закон природи,
усе міняється, усе тече,
на вищий свій щабель невпинно юнь підходить,
і гідно у майбутнє надбання несе.
нехай живе одвічно наша молодь,
нехай в серцях завжди цвіте весна,
хай вітає червень стоголосий,
бо святкує молодість сама.
ведуча: доброго дня, шановні добродії! доброго святкового дня, жителі та гості, молодь нашого міста. з днем юні, краси та любові. з святом молоді всіх вас!
ведуча: юність – час окрилених мрій і творчого дерзання, роки пошуку, незвіданої дороги, різнобарв’я життя. юність - це молодість, здоров’я, це віра у завтрашній день.
ведуча: саме вам, молодим будувати нашу незалежну україну. тож дозвольте сьогодні привітати вас, ще з одним святом – днем конституції україни.
я народ, я творець конституції,
і тому я підношу як стяг,
як здорбуток всіх літ революції,
конституцію миру й звитяг.
ведуча: 28 червня 1996 року нарешті збулася багатовіковамрія українського народу: була прийнята конституція незалежної держави – україни
ведуча: україно моя – ти колиска козацького роду,
ти заново зродилась немов немовля,
рідна земле моя, ти здобула жадану свободу
україно, ти пісня моя.
ПЕСНЯ УКРАИНА
ведуча: ми щасливий народ і щасливими будем довіку,
україна, як мати, на цілому світі одна,
україно моя ти перлина віків споконвіку,
україно - ти пісня моя.
до вітального слова запрошуємо заступника голови селищної ради ПОЛЯКОВУ ТЕТЯНУ ВОЛОДИМІРІВНУ
ведуча: дорогі друзі, ми ще раз хочемо привітати вас із днем молоді, сподіваємося, що сьогоднішнє свято принесе вам багато задоволення та позитивних емоцій.
ведуча: мабуть не випадково день молоді ми відзначаємо в найтеплішу, найпрекраснішу, сонясну пору року. адже саме молодість випромінює тепло і любов. саме молоді спочатку вчитися, потім працюватина благо нашої держави, на благо нас із вами на благо нашої неньки-україни.
ПЕСНЯ
ПЕСНЯ ГАРНА Я ГАРНА
ведуча: як ми вже казали ви маєте можливість сьогодні не просто послухати музику та відпочити, а й отримати призи. а для цього вам потрібно приймати участь у конкурсах.
І перший наш конкурс „інтелектуальна вікторина”
Ведущий 1: Мы желаем участникам удачи!
Г. Назовите вид спорта, в котором самый лёгкий мяч? (Теннис)
К. Назовите самый распространенный в мире вид спорта? (Бег)
Г. Назовите самый «английский» вид единоборства? (Бокс)
К. Назовите вид спорта, в котором самые высокие ворота? (Регби)
К. Назовите самый распространенный зимний игровой вид спорта? (хоккей)
Г. Какой легкоатлетический снаряд имеет вес, равный двум килограмма? ( легкоатлетический диск)
К. Назовите вид спорта, имеющий самый «высокий титул»? (л\атлетика «королева спорта»)
Г. В какой спортивной игре два десятка минут в каждом из двух таймов? (Баскетбол)
Г. Назовите самого сильного шахматиста 80-х годов прошлого столетия (Гарри Каспаров)
К. Какую спортивную игру изобрел в 1895 году американец Морган, в котором на площадке в команде заняты 6 человек? (волейбол)
Г. В каких спортивных играх используется мяч? (футбол, волейбол, гандбол, баскетбол, водное поле и др.)
К. Какие цвета имеют олимпийские кольца? (зелёный, чёрный, синий, красный, жёлтый)
Г. Какими спортивными снарядами пользуются лёгкоатлеты? (граната, диск, ядро, молот, коп.
Г. Какими спортивными снарядами пользуются гимнасты? (кольца, турник, бревно, брусья, конь)
- що таке конституція? / основний нормативно-правовий акт держави/
- хто прийняв конституцію україни? / верховна рада/
- назвіть першу конституцію україни, ким вона видана? /”конституція”, пилип орлик, 5 квітня 1710 року/
- коли було прийнято декларацію про державний суверенітет україни? / 16 липня 1990 року/
- ким є президент україни за конституцією? /головою держави/
- що входить до державної символіки? / прапор, герб, гімн/
- коли була прийнята конституція україни /28 червня 1996 року/
- від імені кого була прийнята конституція україни? /українського народу/
ведуча: а тепер ми запрошуемо усих на танцювальний конкурс
Танцы бывают одиночные, парные и групповые. Парные танцы исполняют стоя лицом к лицу и поддерживая друг друга за руки, плечи или талию!
Ведущий 1: а я не знала что ты знаток по танцам.
Ведущий 2: Продолжаю! При этом мужчина и женщина глядят друг другу в глаза.
Ведущий 1: А что будет, если появиться мода, исполнять парные танцы, стоя спиной к спине? Вот сейчас ми попробуем єто проверить
А тепер давайте подивимось як танцюють наша молодь з танцювального коллектива «грація»
ДИКІ ТАНЦІ
ВАРУ-ВАРУ
: Этот праздник – лучший в мире,
День веселья и тепла.
Не сиди, мой друг, в квартире,
Отложи свои дела!
Ведущий 2: И пойди на воздух свежий,
Вместе с нами веселись!
Вспоминай как можно реже
Про обыденную жизнь!
Ведущий 1: Так как праздник молодёжи
Раз в году, как Новый год,
Веселиться каждый должен
В этот день, Друзья. Вперёд!
ЯСНООКА НИЧ
ведуча: сподіваємося, що вам сподобалися наші молоді, талановиті та енергійні співаки які сьогодні працювали для вас, шановні глядачі, на сцені. а я впевнена, що і серед вас є охочі поспівати українських пісень. дорогі друзі запрошуємо усіх бажаючих на наше „караоке»
ведуча: а наше свято продовжує віступ
ведуча: ось і підійшов час для дискотеки. ще раз усіх вас вітаємо із святом. радості вам, кохання, якомога більше позитиву.